Walk & Connect

Veel thuisgezeten afgelopen tijd?

Heb je behoefte om naar buiten te gaan, de ruimte om je heen te ervaren en wat dieper door te ademen?
Wil je een moment voor jezelf nemen en tot rust komen in een mooie omgeving?
En lijkt het je leuk om dit samen met gelijkgestemde mensen te doen?

Wandel met me mee op 18 juli!

We rennen soms van het een naar het ander. Of we voelen ons opgesloten in alweer een thuiswerkdag. En als we er even uit gaan om te wandelen, dan denken we aan dat ene gesprek van de dag ervoor of maken we plannen voor de volgende activiteit.

We weten dat het goed is om veel buiten te komen en in de natuur te zijn. Maar doen we dit, zelfs als het koud is of regent? En….zijn we dan ook echt met onze aandacht op die plek aanwezig?

Tijdens deze stiltewandeling maak jij verbinding met de natuur en met jezelf. Je komt in contact met je lichaam en brengt je denken tot rust. Zo ontstaat er meer ruimte om te gaan ervaren.
Je verbind je met enthousiaste mede-wandelaars door ervaringen uit te wisselen. Je zult jezelf in de ander (h)erkennen. Geïnspireerd door elkaar, de oefeningen en de omgeving.

Praktische info

> We starten om 8:15 uur bij het Markenseplein (eindpunt tram 12) in Den Haag.
> Op een rustig plekje in de duinen vertel ik je meer over ‘mindful wandelen’, doen we een korte kennismaking en aankomst meditatie.
> We wandelen in stilte voor ongeveer 60 minuten.
> Op een rustig plekje in de duinen of op het strand sluiten we de wandeling af met een korte meditatie en wisselen we ervaringen uit.
> Afronding rond 10:15 uur.

Prijs: 25 euro
Aanmelden: Via onderstaande knop! Of stuur een mail naar lichtyogacoaching@gmail.com