Plannen voor na de zomer

Hoewel we vast nog mooie zomerse dagen zullen krijgen, zijn de tekenen van de herfst al zichtbaar in de natuur.

Wat doet dit met jou? Ben je al klaar om te oogsten, de balans op te maken wat de lente en de zomer jou dit jaar heeft gebracht? Of merk je dat je er nog niet klaar voor bent en misschien zelfs weerstand ervaart bij het idee dat de herfst in aantocht is?

Ik herinner mij vele zomers waarin ik wilde ‘vast houden’ aan het warmere weer tot ik niet meer kon en hierdoor in de herfst een echte dip ervaarde. Dit is de laatste jaren sterk veranderd. Ik neem het veel meer zoals het komt, laat verwachtingen over het weer varen en geniet hierdoor des te meer als het aangenaam is om
buiten te zijn.

Na de zomer zal mijn lessenaanbod er anders uit zien.
Geen losse lessen meer op het rooster, behalve dan de stiltewandeling
elke dinsdagochtend.

Ik ben toe aan een nieuwe stap waarin ik mijn kwaliteiten beter kan inzetten. Mijn aanbod zal bestaan uit verdiepende workshops, 1 op 1 coaching en lessenreeksen. Meer hierover lees je in de nieuwsbrief.

In de week van 31 augustus tot en met 7 september ben ik een weekje weg. Ik ga wandelen in de bergen van Zwitserland. Een aantal dagen alleen op pad in de natuur: lijkt me heerlijk!

Ik zie jullie graag weer in september!

Liefs,
Mirjam