De zomer met L!cht

Het is gelukt, ik ben verhuisd!

Mijn nieuwe omgeving biedt een nieuw perspectief en schud de kaarten.
Mijn vertrouwde fietsroutes, supermarkt, speeltuin, afvalcontainer en plekjes in huis zijn vervangen en dit brengt gemengde gevoelens van enthousiasme tot onrust met zich mee.

De onrust drijft me tot een hoop to-do dingen op het lijstje dat geen einde lijkt te hebben. Maar ik voel ook wanneer het te veel is en schakel dan weer even terug. Niet alles moet vandaag gebeuren. Ik mag best de tijd nemen. Die onrust voelen is OK en hoef ik niet op te lossen of weg te nemen.

Ik merk dat de inspiratie weer begint te komen. Wandelingen in het Haagse Bos bijvoorbeeld, wat nu voor mij het dichtstbijzijnde groen is.
Ik kijk uit naar de zomer vol met yoga in het park en op het strand!

Daarnaast ben ik een lessenpakket aan het ontwikkelen waarin er meer mogelijkheden zijn tot verdieping in de yoga beoefening en mijn kwaliteiten als docent en coach nog beter benut kunnen worden. Daarover later meer 🙂

Ondanks dat de studio binnenkort ook weer open mag (wat natuurlijk fantastisch nieuws is), voel ik vooral de behoefte buiten te zijn.

Daarom ga ik in de komende weken voornamelijk wandelingen en yogalessen in de buitenlucht organiseren. 
Dit zal voorlopig nog geen vaste vorm aannemen, maar eerder spontaan afgestemd worden op het weer, de mogelijkheden en mijn energie.

Natuurlijk neem ik jullie hier graag in mee! Jullie zullen deze zomer wat vaker een mailtje ontvangen met nieuwe data en tijden voor de lessen.

De eerste data voor je agenda:

Dinsdag 8 juni 7:15 uur – Silent Walk & Sit
Vrijdag 11 juni 9 uur – Yoga in het park
Zondag 20 juni 8:15 uur – Walk & Connect

Ik kijk er naar uit je daar je zien!

”Wisdom tells me I’m nothing
Love tells me I’m everything
And between the two my life flows.” – Sri Nisargadatta

Liefs,

Mirjam